Home    Contact

Feenstra Makelaars

Zoek meer

ONZE DIENSTEN – geregistreerd verkoopmakelaar

ANDERE TIJDEN. NIEUWE AANPAK

U wilt uw woning verkopen nu de woningmarkt weer uit het dal lijkt te klimmen. De vraag is echter in hoeverre de woning-markt is veranderd en wat voor gevolgen dat heeft voor de verkoop van uw woning.

Feenstra Makelaars is al 60 jaar actief in de regio en kent de woningmarkt als geen ander. Wij kunnen ons snel aanpassen aan de dynamiek van de markt. Een eerste vrijblijvende kennismaking met Jan Feenstra over de verkoop-mogelijkheden zal zeker verhelderend werken en sneller leiden tot een positief resultaat.

EEN PAAR TIPS VOORAF

De juiste prijsstelling

Onderzoek bewijst: uw huis binnen 3 tot uiterlijk 9 maanden verkocht geeft het beste resultaat. De marktwaarde van een te koopstaande woning is de prijs die een goed voorgelichte koper bereid zal zijn te betalen. De vraagprijs moet gelden als een goede richtlijn voor de te verwachte verkoopprijs. Daarbij kijken we samen door de bril van een koper.

De juiste uitstraling

U krijgt nooit een tweede kans voor een geslaagde eerste indruk. Wij werken nauw samen met specialisten in fotografie en verkoopstyling van woonhuizen. Samen met hen bieden wij u de helpende hand voor een optimale presentatie van uw te koop of te huur staande woning, zodat het eerder in de smaak valt bij potentiële kopers/huurders. Het loont zeker!

Het juiste gereedschap

Uw huis te koop aanbieden alleen via internet werkt niet! Naast Funda.nl bieden wij u als ERA makelaar een gedegen verkoop-/actieplan met extra verkooptools zoals o.a. gebruik van www.era.nl, landelijke Open Huizen routes, ERA’s Help Mee, ERA’s Kijk Mijn Huis en mailingen naar omwonenden.