Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding

Het leven bestaat uit meer dan woonlasten alleen. Betekent dat dat u uw woonwensen niet kunt vervullen? Integendeel, met het bijstellen van uw eisen en wensen en door de lage rentestand op hypotheken is het wellicht toch interessant om nu een woning te kopen.

AANKOOP IN 5 STAPPEN
1.Vrijblijvende kennismaking
Een goede klik met de makelaar is belangrijk bij de aankoop van een woning. In deze fase nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek om uw woonwensen te inventariseren. U maakt kennis met Jan Feenstra. Hij zal uitgebreid toelichten wat hij kan betekenen bij de aankoop van een woning. Om snel te kunnen handelen in de huidige markt is een goede voorbereiding belangrijk. Feenstra biedt u daarom tevens de mogelijkheid tot een vrijblijvend gesprek met hypotheekadviseur Edolien Sluis van Feenstra Verzekeringen om de financiële mogelijkheden goed te inventariseren. Mocht onze aanpak u aanspreken en wilt u kennismaken met onze manier van werken dan bieden wij u gratis een eerste aankoopbezichtiging aan. Bij interesse bel dan 050-5347066 om direct een afspraak in te plannen of vul onderstaand contactformulier in.

2.Bezichtigingen
Kiest u voor Feenstra dan voeren wij u in als zoeker in ons zoekprogramma. Als er passende woningen op de markt komen dan benaderen wij u en plannen wij bezichtigingen in. Tijdens de bezichtigingen geven wij inzicht in de technische staat van de woning, het energielabel en hoe deze te verbeteren en de waarde van de woning in relatie tot de vraagprijs.

3.Onderhandelingen
Mocht u serieuze interesse in een woning hebben dan gaan wij in onderhandeling met de verkoper of de verkopend makelaar. Daarbij adviseren wij u over de voorwaarden, de noodzaak om nader bouwtechnisch onderzoek te doen of wellicht om een opgave te krijgen van een aannemer voor een verbouwing of het aanbrengen van energiebesparende voorzieningen. Al deze aspecten bepalen de prijs die u uiteindelijk voor de woning wilt betalen. Op basis hiervan proberen wij tot overeenstemming te komen met de verkoper.

4.Ondertekening van de koopakte 
Na overeenstemming met de verkoper zal de verkopend makelaar of notaris een koopakte opstellen. Wij zullen u begeleiden bij het doornemen en akkoord bevinden van deze in juridische taal opgestelde koopakte, alvorens u deze gaat ondertekenen.

5. Naar de notaris
Als alle voorbehouden zijn verlopen en u definitief de woning heeft aangekocht dan kan de overdracht bij de notaris plaatsvinden. Voorafgaand aan de overdracht wordt u uitgenodigd door de verkoper voor een inspectie en het opnemen van de meterstanden, waarbij wij u begeleiden. Vervolgens gaan wij met u mee naar de notaris voor de overdracht. Mochten er achteraf nog problemen ontstaan tussen koper en verkoper dan kunt u altijd bij ons terecht. Voor ieder transactie sluiten wij een rechtsbijstandverzekering af.

GRATIS EERSTE AANKOOPBEZICHTIGING?
Vul vrijblijvend het onderstaande contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook direct bellen.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring