Mijn favorieten

Gratis waardebepaling

WAT IS MIJN HUIS WAARD?
Wat is de marktwaarde van mijn huis? Dat is iets wat veel mensen zich afvragen, in goede en in minder goede tijden. Soms zal de waarde u meevallen, maar soms ook niet. Een ERA-makelaar biedt daarom gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw huis aan. Voor het maken van een afspraak vult u het aanvraagformulier onder aan deze pagina in.

GRATIS EN VRIJBLIJVEND
Vanzelfsprekend is een waardebepaling een momentopname. Een waardebepaling is geen volledig taxatierapport, maar wel erg waardevol. Het geeft u inzicht in de marktwaarde en de eventuele verkoopstrategie. Er zijn veel marktfactoren die meetellen bij het bepalen van de waarde van een huis. Reparaties en uitbouwen beïnvloeden de waarde van het huis vaak positief. Bovendien zal de marktwaarde van een huis worden beïnvloed door het aantal vergelijkbare huizen in hetzelfde marktgebied, ligging, omgeving, staat van onderhoud, wel of geen garantie op de woning, enzovoort. Ook heeft u te maken met factoren buiten uw invloedssfeer, zoals bestemmingsplannen, economische en politieke ontwikkelingen of fiscale beleidsmaatregelen. De ERA-makelaar neemt al deze factoren mee in zijn gratis waardebepaling van uw huis.

DE VOORDELEN VAN HET VERKOPEN VAN UW HUIS MET ERA
Een gratis waardebepaling door een ERA-makelaar verplicht u tot niets. Het is handig om de marktkennis en de ervaring van de ERA-makelaar te gebruiken om een globale indruk te krijgen van wat uw huis vandaag zou opbrengen. Besluit u – op dat moment of op een later tijdstip – uw huis in de verkoop te zetten? Dan heeft u inmiddels een goede indruk van de werkwijze van een professionele ERA-makelaar en de vele voordelen van een full service makelaar.

Vul onderstaand contactformulier in voor het maken van een afspraak van een gratis waardebepaling.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring