Mijn favorieten

Verhuur

UW WONING TIJDELIJK VERHUREN
Verhuurbemiddeling is voor ons geen bijzaak, maar een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Door ruim 25 jaar ervaring in de tijdelijke verhuur van gestoffeerde en/of gemeubileerde woningen zijn wij uitstekend in staat om zowel de kwaliteit van de huurder als de mogelijkheden voor verhuur van uw woning in te schatten.

Onze kracht is onze internationale oriëntatie als ERA makelaar, waardoor wij een goede partner zijn voor internationale bedrijven en expats in onze regio.

VERHUUR IN 5 STAPPEN
1. Vrijblijvende kennismaking
Een goede klik met de verhuurspecialist is belangrijk bij het verhuren van uw woning. Daarom nodigen wij u in de eerste fase uit voor een persoonlijk gesprek om uw verhuurwensen te bespreken. U maakt kennis met Edolien Sluis. Zij zal samen met u een advies uitbrengen inzake de verhuurmogelijkheden.

2. Woning verhuur gereed maken
Kiest u voor Feenstra Makelaars dan starten we met de voorbereiding voor de verhuur van uw woning. U krijgt tips om de woning verhuur gereed te maken en de fotograaf wordt ingepland. Indien nog niet aanwezig wordt het energielabel aangevraagd. Alles wordt in werking gezet om de woning zo goed mogelijk aan te bieden via het NVM-netwerk, Funda, ERA en de overige sociale media. Het opvallende ERA tuinbord kan in overleg worden geplaatst.

3. Bezichtigingen en huurcheck
Feenstra coördineert en begeleidt de bezichtigingen. Zelf hoeft u niet bij een bezichtiging aanwezig te zijn. Na de bezichtigingen doen wij verslag van alle reacties. Indien nodig geven wij advies om de verhuurstrategie aan te passen. Als er een potentiele kandidaat huurder gevonden is voeren wij eerst een huurcheck uit om u zekerheid te geven of de kandidaat ook de ideale huurder is. 

4. Ondertekening van de huurovereenkomst en sleuteloverdracht
Als er mondeling overeenstemming is bereikt wordt dit schriftelijk vastgelegd in een huurovereenkomst. Feenstra maakt deze op en nodigt zowel verhuurder als huurder uit om de overeenkomst toe te kunnen lichten en te laten ondertekenen. Als beide partijen de huurovereenkomst hebben getekend plannen we een afspraak met de huurder voor een voorinspectie van de woning en de sleuteloverdracht. Bij de voorinspectie wordt de woning grondig geïnspecteerd. De gebreken die nog worden aangetroffen worden genoteerd in een rapport zodat er na de huurperiode geen onverwachte problemen kunnen ontstaan.

5. Beheer en eindinspectie
Tijdens de verhuurperiode kunnen we in overleg ook het beheer voor u uitvoeren. Dit houdt in dat de huurder bij ons terecht kan als er klachten zijn. Wanneer dit het geval is zullen wij samen met u en de huurder een manier zoeken om de problemen op te lossen. Als het geval is dat de huur eerder wordt opgezegd gaat dit ook via ons. Wanneer de verhuurperiode voorbij is zullen wij nog een eindinspectie uitvoeren om te controleren of er geen onverwachte gebreken zijn. Als u na deze verhuurperiode de woning weer op de markt wil brengen zullen wij het proces weer opnieuw starten.

Indien u geïnteresseerd bent in een kennismakingsgesprek en/of een vrijblijvende offerte, neem dan contact met ons op.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring