Mijn favorieten

Verkoopbegeleiding

Feenstra Makelaars is al 60 jaar actief in de regio en kent de woningmarkt als geen ander. Wij kunnen ons snel aanpassen aan de dynamiek van de markt. Een eerste vrijblijvende kennismaking met Jan Feenstra over de verkoopmogelijkheden zal zeker verhelderend werken en sneller leiden tot een positief resultaat.

VERKOOP IN 6 STAPPEN
1. Vrijblijvende waardebepaling
Een goede klik met de makelaar is belangrijk bij de verkoop van uw woning. In deze fase maakt u kennis met Jan Feenstra. Hij geeft goed onderbouwd in een uitgebreide rapportage een indicatie van de mogelijk verkoopopbrengst. Tevens licht hij de werkwijze van Feenstra Makelaars en het ERA verkoopactieplan toe. Een waardebepaling is gratis en vrijblijvend. Wilt u ook een gratis waardebepaling bel dan 050-5347066 om direct een afspraak in te plannen.
 
2. Woning verkoop gereed maken
Kiest u voor Feenstra Makelaars dan starten we met de voorbereiding voor de verkoop. U krijgt tips om de woning gereed te maken. De fotograaf  wordt ingepland, de woning wordt ingemeten via de NEN2580 norm en de verkoopinformatie wordt samengesteld. Indien nog niet aanwezig wordt het energielabel aangevraagd. Om koper garantie te bieden kunt u het ERA Garantieplan inzetten. Alles wordt in werking gezet om de woning zo goed mogelijk aan te bieden via het NVM-netwerk, Funda, ERA en de overige sociale media. Het opvallende ERA tuinbord kan in overleg worden geplaatst.

3. Bezichtigingen
Feenstra coördineert en begeleidt de bezichtigingen. Zelf hoeft u niet bij een bezichtiging aanwezig te zijn. Kijkers stellen namelijk vaak meer vragen en geven een eerlijkere reactie als u er niet bij bent. Na de bezichtigingen doen wij verslag van alle reacties. Indien nodig geven wij advies om de verkoopstrategie aan te passen. Ook organiseren wij 5 keer per jaar een ERA’s Open Huizen Route. Hiermee biedt u potentiële kopers de gelegenheid om geheel vrijblijvend op een zaterdag tussen 11.00 - 15.00 uur uw woning te bezichtigen. Bij interesse informeer naar de data.

4. Onderhandelingen
Voor de onderhandelingen kunt u vertrouwen op de jarenlange ervaring van Feenstra Makelaars. Als intermediair tussen de verkoper en potentiële kopers gaan wij voor de optimale onderhandelingsstrategie om hiermee het beste verkoopresultaat te bewerkstelligen. Dat hoeft niet altijd alleen de prijs te zijn, maar kunnen ook de datum van overdracht en/of overige voorwaarden zijn.

5. Ondertekening van de koopakte
Als er mondeling overeenstemming is bereikt wordt dit schriftelijk vastgelegd in een koopovereenkomst. Feenstra maakt deze op en nodigt zowel verkoper als koper uit om de overeenkomst toe te kunnen lichten en te laten ondertekenen. Vervolgens wordt de overeenkomst doorgestuurd naar de notaris, die de akte van levering zal opmaken ter voorbereiding op de definitieve overdracht van de woning.

6. Naar de notaris
Als alle voorbehouden zijn verlopen en de woning definitief verkocht is kan de overdracht bij de notaris plaatsvinden. Voorafgaand aan de overdracht nodigen wij koper uit voor een inspectie van de woning en het opnemen van de meterstanden. Vervolgens begeleiden wij verkoper bij de notaris. Mochten er achteraf nog problemen ontstaan tussen verkoper en koper dan kunt u altijd bij ons terecht. Voor iedere transactie sluiten wij een rechtsbijstandverzekering af.

GRATIS WAARDEBEPALING?
Vul vrijblijvend het onderstaande contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook direct bellen.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring