Mijn favorieten

Onze medewerkers

Feenstra ERA Makelaars

Jan Feenstra
Jan Feenstra
Makelaar - Taxateur
Het makelaarsbloed stroomt door mijn aderen! Grootgebracht in een familie van tussenpersonen en makelaars staat ethisch en betrokken handelen bij mij voorop. Dit in combinatie met de jarenlange ervaring en de kennis van de markt leveren mij een basis om mijn vak met veel plezier en passie uit te oefenen. Dagelijks werk ik met enthousiasme aan het optimale resultaat voor mijn relaties.
Edolien Sluis
Edolien Sluis
Hypotheekadviseur - Assistent makelaar
Met al meer dan 20 jaar ervaring in de advisering en bemiddeling van hypotheken vind ik het nog steeds een uitdaging om de klant zo optimaal mogelijk te adviseren. Door de alsmaar veranderende wetgeving wordt het voor woningbezitters steeds belangrijker om inzicht te krijgen in financiële risico’s. Het is mijn rol om de klant hierover uitgebreid te informeren en oplossingen aan te dragen. Ook vind ik het belangrijk om onze klanten te informeren over de financiële mogelijkheden om de woning tegen zo gunstige mogelijke voorwaarden te verduurzamen.
Jeroen de Jong
Jeroen de Jong
Verzekeringsadviseur - Assistent makelaar
Binnen ons team ben ik al 18 jaar uw adviseur op het gebied van particuliere en zakelijke schade- en inkomensverzekeringen. Daarnaast treft u mij tijdens het verkoopproces van uw woonhuis. Op beide gebieden streef ik in uw belang naar het behalen van een optimaal resultaat. Wanneer u tevreden bent hoop ik dat u mijn nieuwe ambassadeur wordt…
Ellen Everhardus
Ellen Everhardus
Binnendienstmedewerker
Sinds februari 2017 werk ik bij Feenstra ERA Makelaars. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is de afwisseling die het biedt. Ik ben veel met mensen in gesprek, zowel aan de telefoon als in levenden lijve, en ik ben tegelijkertijd bezig met allerlei administratieve werkzaamheden zoals koopaktes opmaken, de agenda beheren en open huizen dagen voorbereiden. Wanneer u belt met ons kantoor of even binnenloopt is de kans groot dat u mij te spreken krijgt. Ik sta u met veel plezier te woord!