Mijn favorieten

Hypotheekadvies

ONAFHANKELIJK EN DESKUNDIG
Droomhuis gezien, maar kan ik het wel betalen? Feenstra Hypotheken geeft u snel inzicht of deze woning voor u haalbaar is. Zodat u verder actie kunt ondernemen. Bent u geslaagd met de aankoop dan helpen wij u graag verder met een uitgebreid en onafhankelijk hypotheekadvies en bemiddelen wij bij de aanvraag van een hypotheek. Heeft u al een hypotheek maar wilt u iets veranderen (scheiding, verbouwing, verduurzamen, etc.) of gewoon bepalen of de huidige hypotheek nog past bij uw financiële situatie, ook dan kunt u bij ons terecht.

HYPOTHEEKADVIES IN 6 STAPPEN
1. Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek
Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw wensen. Wij geven aan wat onze dienstverlening inhoudt en welke kosten hieraan verbonden zijn. Tevens geven wij een globale indruk van uw financiële mogelijkheden. Geeft u aan gebruik te willen maken van onze dienstverlening dan ontvangt u hiervoor een opdracht tot dienstverlening.

2. Adviesgesprek
Tijdens dit gesprek verzoeken wij u om alle benodigde gegevens mee te nemen en maken wij een uitgebreid klantprofiel. Wij  informeren u over de verschillende hypotheekvormen en tarieven en voorwaarden van een groot aantal aanbieders. Daarnaast bespreken we de financiële mogelijkheden om de woning te verduurzamen. Ook maken wij alvast een paar berekeningen om u een indruk te geven van de eventuele maandlasten. Aansluitend zullen wij op basis van dit gesprek een adviesrapport opstellen.

3. Adviestraject
In dit traject bespreken wij met u het adviesrapport waarop u een keuze kunt maken welke hypotheek voor u het meest aantrekkelijk is. Ook zullen wij de overige financiële risico’s, zoals overlijdensrisico en arbeidsongeschiktheid, met u doornemen en kijken in hoeverre u hiervoor voorzieningen kunt treffen.

4. Hypotheekofferte
Op basis van uw keuze wordt er een voorlopige hypotheekofferte aangevraagd en deze wordt met u doorgenomen. Wij zullen u vooraf vragen om nog ontbrekende gegevens aan te leveren. Aansluitend zullen wij alle gegevens doorsturen naar de aanbieder(s). Zodra de definitieve en bindende offerte wordt uitgebracht verzoeken wij u deze te ondertekenen. Aansluitend zullen wij de notaris informeren zodat hij de voorlopige hypotheekakte kan opmaken en de gelden kan opvragen.

5. Notaris
De notaris zal voor de overdracht de conceptakten toesturen en die zullen wij op juistheid controleren. Ook zullen wij u begeleiden tijdens het tekenen van de hypotheekakte bij de notaris.

6. Nazorg
Wij zullen zorgdragen voor een correcte administratieve afwikkeling. Heeft u nog vragen dan kunt bij ons terecht. Bij het vaststellen van een nieuwe rentevast periode adviseren wij u kosteloos over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring